13 Ekim 2012 Cumartesi

Merhaba :)




Merhaba :)

Bir çoğunuz beni uzun zamandır yazmakta olduğum aswanginkosesi isimli blogumdan tanıyor. Bir süre önce Ay Çok Şirin'i twitterdan duyurmuş yakında detayları yazacağımı söylemiştim. Merak edip mail atanlar soranlar oldu. Bugün merakınızı giderme zamanı geldi :)


Öyle süslü püslü bir hikayem yok aslında. Hayatım boyunca yastık, yumuş yumuş oyuncak delisi bir insan olmuşumdur. Kendi çapımda dikiş makinam bile yokken elimde dikerek bu yastıkları yapmaya başladım. Yaptığım şeyler bana yastıktan çok oyuncak gibi geliyordu:) Amacım biraz kafa dağıtmak, biraz kendimi mutlu etmek, biraz da evimi süslemekti. Bir süre sonra ailemin ve  çevremdekilerin bunlardan yapıp satsan herkesler görse, bilse ısrarlarıyla üretime başladım. Öyle göründüğü gibi kolay olmadı tabi ki. Benim için bir şey ya en iyi şekilde olmalı ya da hiç olmamalıdır. Ortası, arası yoktur. Bu hayatımdaki her alanda böyle olmuştur. Annem bu sebeple çekilmez ve huysuz biri olduğumu sık sık dile getirir:) Satış faaliyetleri için çoook uzun süre uğraştım. Aylarca çizdim, boyadım, araştırdım. Öyle birkaç hafta içinde olmadı hiç bir şey. Etrafımdakilerin desteği olmasaydı bu işe cesaret edipte hiç bir zaman başlayamazdım.
Lisede  Grafik Tasarım bölümü okudum. Daha sonra Marmara Üni. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümüne girerek yoluma devam ettim. Kısacası kendimi bildim bileli bir şeyler çiziyorum:)   2012’nin Ekim ayında el boyaması karakter yastıkları ile başladığım bu işe daha sonra talep doğrultusunda isim yastıkları da eklendi. İsim yastıklarımı hazırlarken en önem verdiğim şey kişilerin hayatlarındaki önemli anılar, detaylar. Kısacası onları anlatan her şey.  Bir evlilik teklifi veya ilk buluşma :) Bu tarz anıları yastıklarıma yansıtmayı çok seviyorum.  Sanki birilerinin hayatlarına dokunuyormuş  gibi hissediyorum. Garip bir his tarifi yok:) Yastıklarım dışında  el boyaması çantalar, bebek pikeleri ve Amerikan servislerde yapıyorum. Bunlara da yine talep doğrultusunda isimler eklenebiliyor. Ürünlerimi hazırlarken hiçbir kısıtlamam yok. Yaptıklarım tamamen karşımdakinin hayalleri ve istekleri doğrultusunda şekilleniyor. Yani bir tutam hikaye, bir tutam hayal gücü :)


Peki neden Ay Çok Şirin?


Bu isim, yapılanlara bakınca verilen “aaaayyy çok şiriiiin” tepkisi ile ortaya çıktı. Bence daha mükemmel bir isim olamazdı :)


Yaptıklarımı daha yakından incelemek veya hayallerinizi paketleyip size göndermemi isterseniz
aycoksirin@gmail.com'a mail atarak bana ulaşabilirsiniz :)

www.facebook.com/aycoksirin
www.twitter.com/merveos_
www.instagram.com/aycoksirin
#AyCokSirin
#AyCokSirinYastik



Bu arada yastıklar hakkında birkaç küçük bilgi vermem gerekirse;

Yastıkların kumaşı %100 pamuklu kumaş olup desenler kumaş boyası ile bizzat ben tarafından çizittiriverilmiştir. Çamaşır makinasında soğuk su ve kısa programda yıkayabilirsiniz. Hiiiiiiiç bişicik olmaz. İçlerinde boncuk silikon var ve hepsi birbirinden pufidik. Tam sarılmalık:)
 Hali hazırda bulunan yastıklara sahip olabileceğiniz gibi özel siparişte verebilirsiniz. Kısacası siz hayalinizdeki yastığı anlatın ben sizin için ortaya çıkarıyım :)





10 yorum:

  1. Tatlım hayırlı olsun.
    Hello Kittyli de güzel olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)
      Hello Kittyli şuan yapım aşamasında:)

      Sil
  2. hayırlı ugurlu olsun çok şirinler gerçekten boyutları nasıl tam kestiremedim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Boyutları değişiyor. 50 cm olanda var 45 cm olanda. Hepsini ayrı ayrı yazarken boyutlarınıda yazacağım. Tabi isteğe göre daha büyük yastıklarda yapabilirim :)

      Sil
  3. tatlıcım bayıldım walla çok güzeller

    tavsiye vermek haddim değil tabi ama bir cupcakeli koleksyon yapsan millet atlar bencesi, örnek ben :)

    hayırlı olsun iyi şanslar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııım çok teşekkür ederim beğenmene çoook sevindim ♥
      Tavsiyelerinize herzaman açığım canım benim yaz sen yaaz :)
      cupcakeli 1 adet yaptım aslında ama o fotoda gözükmüyor. Twitterdan sana twitlediim kendisini :)
      Bir sürü cupcakelerde boyanmayı bekliyor. Yakında çıkartırım gün yüzüne inşallah :)

      Sil
  4. cupcake'li minni'li ve uğur böcüklü olanlar başta olmak üzere hepsine bayıldım.. Buram buram el emeği kokuyorlar canım arkadaşım başarıların daim olsun, Allah bol kazançlar versinnn mucxx :)

    YanıtlaSil


Ürünler hakkında sormak istedikleriniz için mail atabilirsiniz. aycoksirin@gmail.com