18 Ekim 2012 Perşembe

Mickey&Minnie Mouse Yastıkları :)



Mickey&Minnie Mouse tutkunlarını şöööyle alalım bakalım:) Hali hazırda bulunan minnie ve mickey'i alabileceğiniz gibi farklı model isteklerinizide üretmem mümkün. Bu pufiler benim olsun diyorsanız aycoksirin@gmail.com'a mail atabilirsiniz.:)









10 yorum:

  1. bitanesi gerçekten çok şirinnn bol kazançlar :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben bi soru sormak istiyorum.. 4 yaşındaki oğluma tshirt boyatmak istiyorum babasına bana ve kendine onun resmi ile onun hayal dünyasından.. uni posca kalemlerinden aldım fakat boyayı kumaşta çizerken dagıtıyor, daha net ve rahat çizim yapılacak kalem markası verebilirmisin bana baktım senin çizimler cok net boyada problem yok sen hangi markayı kullanıyorsun merak ettim.. Biraz uzun yazdım ama mecalim vardı..:)) yorum olarak yayınlamayabilirsin.. cvp vermek istersen bloguma yorum bırakabilrsin ordan okurum yayınlamam.. teşekkür ederim.. hayırlı akşamlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kullandığım kalem bu http://www.hepsiburada.com/liste/artline-ek-750-camasir-markoru/productDetails.aspx?productId=ofisartek750&categoryId=21028695&SKU=OFISARTEK750-S Ben bu kalemden çok memnunum. Hem ucuda sivri oldugu için çizim yapmak çok rahat oluyor. Fakat benim kullandığım kumaş %100 pamuklu kumaş bunuda belirtiyim. Kullandığınız kumaşdan kaynaklı bir dağılmada oluyor olabilir. İsterseniz birde bu kalemi alıp deneyin. Çizimi yaptıktan sonra ertesi gün kumaşı tersten 5 dakika ütülerseniz akma sorunuda olmaz. Bilginiz olsun :)

      Sil
    2. Bu arada ben kalemi sadece kontürler için kullanıyorum. Renkli bölümleri kumaş boyasıyla yapıyorum :)

      Sil
  3. Teşekkür ederim.. zaten cok orijinal bi çizim değil bizimki oğlumun tshirt üstüne karalama yapmasını istiyorum, doğum günlerimizde babası ve benim için kagıda bizleri çizmişti biraz uzaylıya benzesede cok hoşumuza gitmişti aynı şeyi tshirt üstüne yapmasını istiyorum beraber takılırız diye :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Çok güzel bir fikir çok orjinal olur bence. Mutlaka en kısa zamanda bu fikri hayata geçirin derim ben :)

      Sil
  4. aa fiyatına baktımda cok uygun posca yı tanesi 7 liraya almıştım ben..:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En uygun hepsiburada.com'da satılıyor sanırım. Ben baya bakınmıştım en uygun orda yani :) Alırsanız 2 3 tane alın. Çabuk bitebiliyor çünkü. Yedek dursun her ihtimale karşı :) Tedarik süresi biraz uzun sürüyor ama 1 haftada elinizde olur :)

      Sil
  5. merhaba;
    bende çizimlerini çok beğeniyorum kumaş boyaları içinde önereceğiniz bir marka ve satın alabileceğimiz bir yer var mıdır ?teşekkürler

    YanıtlaSil


Ürünler hakkında sormak istedikleriniz için mail atabilirsiniz. aycoksirin@gmail.com